Magunkról

Kedves Látogató!

Zajácz István vagyok, a weboldal segítségével megismerhető sportág rajongója és talán az első magyar kickbiker. Sokat gondolkodtam a Kickbike-on közlekedő személy elnevezéséről, de a magyartalanul hangzó kickbiker-nél jobb szót nem találtam. Talán az első vagyok, de bízom benne, hogy nem így van és mások már hamarabb elkezdték gyakorolni ezt a kellemes sportágat. Ha már többen vagyunk írjatok bátran és remélem rövidesen közösséggé formálhatjuk a sportág kedvelőit.

Találkozásom a Kickbike-kal első látásra szerelem volt. Finom íves formái megragadták a tekintetemet és szokatlan megjelenése magához vonzott.
Aztán megtudtam, hogy közlekedési eszköz funkcióján túl, kitűnő sportolási lehetőség is egyben. Élsportoló sohasem voltam, de a hobbi szinten művelt sport része volt az életemnek. A 35. évet betöltve a futás kezdett kellemes időtöltés helyett a térdizület fájdalmát kiváltó erőpróbává válni. A Kickbike-nak köszönhetően ismét lehetőségem van a lábizmaim élményszerű fejlesztésére.

Célom, hogy ez a Magyarországon ismeretlen sportág -ami a világ többi részén is gyerekcipőben jár- követőkre találjon, sőt akár egyszer magyar világbajnokot ünnepelhessünk. Ez a sportág sporteszköz, azaz a Kicbike nélkül nem művelhető. Ezért a sportág atyjával folytatott beszélgetések eredményeként elkezdtem Magyarországon ennek a sokoldalú sporteszköznek a forgalmazását.

Sportbaráti üdvözlettel,
István