Vásárlási útmutató

Az első lépés a regisztráció, melynek során a vásárló e-mail címére és egy jelszóra van szükség, továbbá azokra a személyes adatokra, melyek nélkül a megrendelés teljesítése nem lehetséges. A Kickbike.hu adatkezelési elveit és a  megrendelés teljesítésének részletes feltételeit az Üzletszabályzat tartalmazza.  A regisztrációt követően, a megadott e-mail címre egy elektronikus levelet küldünk, melyben található regisztrációs link segítségével aktiválható a felhasználói fiók.

A regisztrációt követően a vásárló bármikor bejelentkezhet az oldalra és a kosárba helyezett termékeket megrendelheti. Áraink a csomagolás költségét és az ÁFA-t tartalmazzák. Az árut a megrendelést követően, a telefonon vagy levélben egyeztetett határidőn belül a DPD futárszolgálattal elküldjük. A kiszállítás költségét, bruttó 30.000 Ft feletti megrendelés esetén cégünk átvállalja (ez alatti megrendelések esetén a házhozszállítás díja bruttó 2.500 Ft/csomag). Amennyiben a kézbesítő az áru átadását nem tudja teljesíteni, úgy a csomagról értesítést hagy. A küldeményről ezután az értesítésen megjelölt telefonszámon lehet érdeklődni. Sikertelen kézbesítés esetén a futárszolgálat az újra egyeztetett időpontban megkísérli a kiszállítást. Csak a harmadik sikertelen kézbesítés után kerül hozzánk vissza a csomag. Amennyiben egy rendelés munkanapon 12.00 óráig beérkezik hozzánk, akkor lehetőség szerint azt még aznap, vagy a következő munkanapon feladjuk. A csomag házhoz érkezéséhez még a kiszállítás ideje adódik hozzá, mely általában 1-2 munkanap a távolságtól függően.

A Kickbike-okat teljesen összeszerelve, beállítva szállítjuk házhoz. Technikai okokból a kormány és az első kerék, valamint a kosárral szerelt modellek esetén a kosár kerül kiszerelésre, mivel a futárszolgálat csak így tudja átvenni a csomagot. Minden általunk értékesített Kickbike-hoz kitöltött, lepecsételt garanciafüzet és kezelési útmutató tartozik.

Amennyiben kérdés merült fel benned, keress minket bátran elérhetőségeinken.