Üdvözlet

Erre a linkre kattintva átfogó képet kaphatsz a Kickbike-ról egy magyar  televízióban sugárzott beszélgetésből. A weboldal menüpontjaiban pedig teljes és részletes leírást találsz.

Ismerős, ugye? Gyerekkorodban biztosan sokat suhantál a rolleren. Most újra itt van ez a régi, kedves játék, csak egy kicsit megváltozott - formájában, méretében; mint ahogy mi is. A neve is megváltozott, felnőtt roller lett, azaz más néven Kickbike. Ha szeretnéd élvezni az önfeledt testmozgás örömét, akkor feltétlenül ki kell próbálnod! Amellett, hogy jól szórakozol a friss levegőn, karbantartod a szív-és keringési rendszeredet és megdolgoztatod az izmaidat.

Amennyiben megkedveled ezt a mozgásformát télen sem kell lemondanod róla, ugyanis havas, jeges útviszonyokra is kínálunk megoldást egy modern "fakutya" formájában, ez a Kickspark.

Bárki élvezheti a Kickbike jótékony hatásait korra és edzettségi állapotra tekintet nélkül. Ezekről a jótékony hatásokról a Miért a Kickbike? menüpontban részletesen olvashatsz.

A Kickbike modellek és Kickspark modellek menüpontokban meg tudod nézni az egyes modelleket, ahol ezek részletes bemutatása segítséget nyújt abban, hogy kiválaszd a Neked legmegfelelőbbet.

„Mi is ez? Felnőtt roller? Akkor ezt ugyanúgy kell hajtani, mint a gyerekrollert! Hát, ez egyszerű!” „Nem, nem. Ki kell, hogy ábrándítsunk. Ez nem ennyire egyszerű, ennél egy picivel bonyolultabb!” A Technika menüpontban részletes leírást és bemutatót találsz a helyes felnőtt rollerezésről, ami biztosítja számodra a zsírégetést, a tested-lelked fiatalon tartását és a meglepően gyors suhanást.

Ha megtetszik valamelyik termékünk, akkor a weboldalunkon meg is vásárolhatod Magadnak. Ugyanitt találod a Vásárlási útmutatót is, ami lépésről-lépésre bemutatja, hogy ezt hogyan tedd.

Ha minél hamarabb szeretnél értesülni a legfrissebb hírekről, fejlesztésekről, versenyekről, akkor iratkozz fel a Hírlevélre!

Maradj örökké fiatal!

Zajácz István